Menu

Voetreflexologie

Een Voetreflexologie behandeling is op allerlei manieren in jouw leven toe te passen, dus wat wil jij?

 

Gericht op jouw klacht(en)

 

Het eerste consult, de intake, duurt 1,5 uur. We kijken naar je klachten, voedingspatroon, ziektegeschiedenis en persoonlijke omstandigheden. We stellen jouw persoonlijke doel vast en ik onderzoek de voeten en breng pijnpunten in kaart. Ik stel een behandelplan op en bespreek dat met jou tijdens de volgende afspraak. Tijdens het traject evalueren we en passen het behandelplan aan wanneer dat nodig is.
De vervolgbehandelingen duren 1 uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je klachten en hoe je lichaam reageert op de voetreflexologie behandelingen. Dit varieert van 3 tot 12 behandelingen.

 

Of voor pure ontspanning

 

Wanneer je een hoge werkdruk hebt, je onvoldoende aan jezelf toekomt of een ingrijpende gebeurtenis, zoals het overlijden van een dierbare, hebt meegemaakt, helpt een regelmatige ontspanningsmassage om tot rust te komen.

 

Die rust is broodnodig. De stresshormonen in het bloed gaan dalen, je bloeddruk gaat omlaag, je spijsvertering krijgt weer bloed en gaat goed werken en de spieren ontspannen. Door regelmatig een voetreflexologie behandeling te ondergaan voorkom je dat je alleen maar spanning opbouwt, wat zich uiteindelijk kan uiten in een burn out.

 

Onderga een weldadige ontspanningsmassage van de voeten en onderbenen met als enige doel: rust en ontspanning. De nadruk ligt op ontspannende grepen op de voeten en een massage van de voeten en onderbenen met etherische olien.

Ook leuk om cadeau te geven!

 

En ter preventie

 

Als je gezond wilt zijn en blijven, kom dan voor een voetreflexologie behandeling om de 6 tot 8 weken. Dit is een weldaad voor je lichaam en een goede basis voor een gezond lijf! Stress, griep, een ingrijpende gebeurtenis, we maken het allemaal een keer mee. Juist dan zorgen de regelmatige behandelingen dat het lichaam hiervan herstelt en geen gezondheidsklachten ontwikkelt.

 

Vaak voordat de klacht daadwerkelijk de kop opsteekt kan ik dat al voelen in de reflexgebieden op de voeten of handen. Zo ben je er dus bij voordat je oude klachten terug komen of zelfs nieuwe klachten ontwikkelen. Op deze wijze draag je bij aan een goede preventieve zorg van je eigen lichaam.

 

Voor meer informatie:

Tarieven en Vergoeding

Praktijkgegevens

Contact

 

 

 

Praktijkgegevens

Florisstraat 5, 4811 PW, Breda

06 22 86 96 74

info@carolienrijnkels.nl

 

Social Media

 

Algemene voorwaarden

KvK nummer 61567280