Menu

Ontspanning

Wanneer je een hoge werkdruk hebt, je onvoldoende aan jezelf toekomt of een ingrijpende gebeurtenis, zoals het overlijden van een dierbare, hebt meegemaakt, helpt een regelmatige voetreflexologie behandeling om tot rust te komen.

 

Die rust is broodnodig. De stresshormonen in het bloed gaan dalen, je bloeddruk gaat omlaag, je spijsvertering krijgt weer bloed en gaat goed werken en de spieren ontspannen. Door regelmatig een behandeling te ondergaan voorkom je dat je alleen maar spanning opbouwt, wat zich uiteindelijk kan uiten in allerlei stressklachten of zelfs een burn out.

 

FB_IMG_1473513756566

 

Voetreflexologie behandeling

In een voetreflexologie behandeling draait het om, naast de ontspannende grepen en een korte oliemassage, het druk uitoefenen op de reflexzones in je voet: strijken, kneden en kloppen. Hierop reageren de zenuwen in de voeten door prikkels uit te zenden naar allerlei delen in het lijf. Op die manier wordt de bloedcirculatie in huid en spieren gestimuleerd. Hierdoor verbetert vervolgens zowel de zuurstofvoorziening als de opname van voedingsstoffen in het lichaam, maar stimuleert het ook de afvoer van afvalstoffen. Het resultaat? Blokkades in je lichaam worden opgeheven waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam z’n werk kan doen. Hierdoor wordt het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest hersteld. En uiteraard zorgt zo’n behandeling er eveneens voor dat je je ontspannen voelt en gewoonweg beter in je vel zit.

 

Een voetreflexologie behandeling duurt 60 minuten en kan je zo vaak doen als je wilt.

 

 

 

Praktijkgegevens

Florisstraat 5, 4811 PW, Breda

06 22 86 96 74

info@carolienrijnkels.nl

 

Social Media

 

Algemene voorwaarden

KvK nummer 61567280