Menu

Bloesemremedies

IMG_20170518_115237707Bloesemremedies worden gemaakt van wilde planten en bloemen. Ze hebben een unieke trilling (vergelijk met homeopathie) die een diepe werking op ons heeft. Door het innemen van een specifiek op jou afgestemde remedie krijg je letterlijk een steuntje in de rug om een diepliggend probleem of patroon op te lossen. Maar ook in acute situaties helpen ze om in balans te blijven. Ze werken op alle aspecten en niveaus van een emotioneel probleem of een negatieve gemoedstoestand.

 

Een voorbeeld: in Zwitserland krijgen baby’s standaard de remedie Star of Bethlehem om te voorkomen dat ze huilbaby’s worden. Star of Bethlehem helpt om (oude) trauma’s te verwerken. Een geboorte is in wezen “traumatisch”, zeker als er complicaties zijn geweest.

Bloesemremedies bieden ondersteuning bij onze dagelijkse emotionele disbalansen zoals angst, paniek, stress en andere negatieve gemoedstoestanden. Bloesemremedies zijn in staat om deze emotionele ballast laagje voor laagje af te schillen.

 

sr_w_2Ik werk in mijn praktijk met de bloesemremedies van Star Remedies, ontwikkeld door Madeleine Meuwessen. Lees meer over de verschillende remedies op: www.bloesemremedies.nl

 

Stukje geschiedenis

In de jaren ´30 van de vorige eeuw ontdekte de Duitse arts Dr. Edward Bach dat planten en bloesems zeer positieve uitwerkingen hebben op de mens en op de emoties. Edward Bach ontwikkelde zijn bach bloesem therapie op basis van zijn jarenlange ervaring als arts, zijn verbondenheid met de Engelse natuur en zijn passie voor planten en bloemen.

 

Ondersteunt bij

Emotionele stemmingsklachten
Problemen met verandering
Aanpassen aan nieuwe situaties
Angst met bekende en onbekende oorzaak
Emotionele overbelasting
Negatief persoonlijk zelfbeeld
Emotionele trauma’s

 

Tarief en gebruik

Bloesemremedies zijn een mooie ondersteuning bij voetreflexologie. De kosten zijn 15 euro: dit is voor het uitzoeken van de op jou afgestemde remedies, inclusief de remedie zelf en één keer navulling. De remedies krijg je in een druppelflesje van 30 ml. Per dag gebruik je 4 druppels per keer (direct op je tong of in drinkwater), zo’n 4 tot 6 keer per dag.

 

Behandeling en Resultaat

Het grondig aanpakken van emotionele disbalansen die door de jaren heen zijn opgebouwd, gaan niet binnen enkele dagen weg. De stelregel die gehanteerd wordt is het aantal jaren dat je ergens last van hebt, het aantal maanden duurt voordat het probleem is opgelost.

 

Nog even dit: Bloesemremedies vervangen geen arts of medisch specialist. Het is altijd noodzakelijk om eerst uw arts te raadplegen.

 

Praktijkgegevens

Florisstraat 5, 4811 PW, Breda

06 22 86 96 74

info@carolienrijnkels.nl

 

Social Media

 

Algemene voorwaarden

KvK nummer 61567280