Menu

Aanbod

In mijn praktijk staat de voetreflexologie centraal. Het is een intensieve manier van werken op de voeten die stimuleert, ontspant, opruimt en vitaliseert.

 

VNRT-63In een voetreflexologie behandeling van 60 minuten draait het om druk uit oefenen op de reflexzones in je voet: strijken, kneden en kloppen. Hierop reageren de zenuwen in je voeten door prikkels uit te zenden naar allerlei delen in je lijf. Op die manier stimuleer je de bloedcirculatie in je huid en spieren. Hierdoor verbetert vervolgens zowel de zuurstofvoorziening als de opname van voedingsstoffen in je lichaam, maar stimuleer je ook de afvoer van afvalstoffen. Het resultaat? Blokkades in je lichaam worden opgeheven waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam z’n werk kan doen. Hierdoor wordt het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest hersteld. En uiteraard zorgt zo’n behandeling er eveneens voor dat je je ontspannen voelt en gewoonweg beter in je vel zit.

 

Voetreflexologie is toe te passen:

  • Om verbetering te krijgen in je klachten;
  • Ter ontspanning;
  • Voor, tijdens en na de zwangerschap.

Daarnaast is er de mogelijkheid om voetreflexologie te combineren met Chinese kruidentherapie. Hiermee wordt het effect van voetreflexologie versterkt en verlengd, waardoor je je sneller beter zal voelen.

 

Wil je weten of voetreflexologie en/of kruidentherapie voor jou geschikt is? Neem dan contact met mij op.

 

Lees meer over voetreflexologie of ervaringen van anderen.

 

Praktijkgegevens

Florisstraat 5, 4811 PW, Breda

06 22 86 96 74

info@carolienrijnkels.nl

 

Social Media

 

Algemene voorwaarden

KvK nummer 61567280