Menu

Referenties

Ik vind een voetreflexologie behandeling een echt cadeautje aan mijn lijf. Door de behandeling ontspan ik op een diep niveau en sta ik uitgerust en vol energie weer op uit de stoel. (vrouw 42 jaar)

 

Na elke behandeling kan ik de nacht er na zo goed en diep slapen, ik word helemaal uitgerust en met nieuwe energie wakker. (vrouw 38 jaar)

 

Het vooruitzicht van een voetreflexologie behandeling zorgt er bij mij voor dat ik heerlijk ontspannen in de stoel ga liggen. Vanuit de behandeling ben ik in staat goed los te laten, om vervolgens juist door te pakken op datgene waar de energie naar toe moet stromen. Ook na afloop van de behandeling zet zich dit onbewust door. Ik slaap heerlijk, terwijl toch de energie naar de juiste richting wordt gestuurd. Ik sta dan ook op met een gevoel dat ik heel de wereld aan kan, kom maar op! (man, 48 jaar)

 

Carolien is een zeer deskundige therapeut met veel persoonlijke aandacht en een brede visie op gezondheid. Ik kom graag terug voor “onderhoudsbehandelingen” zodat ik lekker in mijn vel blijf zitten. (vrouw 42 jaar)

 

Het is treffend hoe er pijnlijke punten op mijn voeten worden gevonden en die dan precies overeenkomen met waar ik last van heb. (vrouw 38 jaar)

 

Het prettige aan de behandelingen van Carolien is dat ze letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek kan leggen. Het talent om vanuit een holistische benadering snel tot de kern te komen, zorgt daardoor voor een effectieve behandeling. Haar kwaliteiten vanuit de brede opleidingsachtergrond en interesse, worden gekoppeld aan uitstekende communicatieve vaardigheden, waardoor de behandeling iedere keer als “een feestje voor jezelf” worden ervaren. (vrouw, 32 jaar)

 

Tijdens mijn zwangerschap heb ik na een avond voetreflexmassage een heerlijke ontspannen nacht gehad, waarin ik het gevoel had dat ik uren geslapen had. (vrouw 43 jaar)

 

Ik heb behandelingen van Carolien als zeer professioneel en prettig ervaren. Je voelt dat je in goede handen bent bij haar. Niet alleen mijn voeten, maar ik als geheel, met “body & mind”. (vrouw 42 jaar)

 

Carolien en ik spraken over het feit dat ik soms migraine heb en wat de oorzaak daarvan zou kunnen zijn. Zij gaf aan op welke manier ze dat via voetreflexologie zou kunnen benaderen. Zij stelde voor om een bepaald punt op de grote teen extra aandacht te geven in de behandeling. Dat punt zou corresponderen met het deel van het hoofd waar de migraine zich bij mij manifesteert. Een paar weken later kwam ik bij Carolien en had ik toevallig migraine gehad dat weekend. Maar ik was vergeten dat tegen Carolien te zeggen. Op het moment dat zij het bewuste punt op de grote teen behandelde sprongen de tranen in mijn ogen?! Voor mij een heel duidelijk teken dat op de voeten ‘het geheel (het lichaam) wordt weerspiegeld in het deel (de voet)’. Daarnaast besefte ik op dat moment ook dat Carolien heel goed weet waar zij mee bezig is, en qua vakkennis heel grondig en nauwgezet te werk gaat. (vrouw, 44 jaar)

 

Wat ik heel prettig vond aan Carolien is dat zij je erg op je gemak stelt en je daardoor extra ontspannen wordt. (vrouw 43 jaar)

 

 

Wil je meer weten over de verschillende behandelingen die ik geef?

 

Of maak nu een afspraak en ervaar het zelf!

 

Praktijkgegevens

Florisstraat 5, 4811 PW, Breda

06 22 86 96 74

info@carolienrijnkels.nl

 

Social Media

 

Algemene voorwaarden

KvK nummer 61567280