Menu

Lees even dit

  • Bij verhindering dient de afspraak minimaal 24 uur van te voren afgezegd te worden. Wanneer je zonder tegenbericht niet verschijnt op een afspraak, zal deze toch in rekening worden gebracht.
  • Na iedere behandeling krijg je een factuur mee; betaling graag contant aan het einde van de behandeling of per bankoverschrijving.
  • Smeer op de dag van de behandeling geen bodylotion of vette crème op de voeten.
  • Door de massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en energie weer vrij kan stromen. Hierop kan het lichaam gaan reageren. Reacties na de behandeling kunnen zijn: verandering in slapen, meer emotioneel, lichamelijke uitscheidingen kunnen toenemen of veranderen, hoofdpijn en/of kortdurende verergering van (oude) klachten. Belangrijk is om voldoende te drinken en rust te nemen als het lichaam daarom vraagt.
  • LET OP: Ik stel geen diagnose en ben geen vervanging van de huisarts of specialist. Mijn behandelingen zijn gericht op de stimulering van het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Ze komen niet in de plaats van reguliere behandelingen bij een arts, maar kunnen daaraan wel ondersteunend zijn. Ik adviseer daarom om met specifieke medische klachten altijd naar je huisarts of specialist te gaan en zijn of haar adviezen te volgen.
  • Voetreflexologie mag niet toegepast worden bij koorts en acute infecties, aandoeningen die operatief behandeld dienen te worden, open wonden of grote schimmelvelden op de voeten.
  • Wanneer je zwanger bent of een pacemaker of spiraaltje hebt, is dit altijd belangrijk om te melden, maar geen reden om de behandeling niet te ondergaan. Neem in geval van twijfel contact met mij op.
 

Praktijkgegevens

Florisstraat 5, 4811 PW, Breda

06 22 86 96 74

info@carolienrijnkels.nl

 

Social Media

 

Algemene voorwaarden

KvK nummer 61567280