Menu

Indruk en ervaring met voetreflexologie

4 september 2022  |  Blog

In januari heeft er een groot klanttevredenheidsonderzoek plaatsgevonden in Nederland onder cliënten die in behandeling zijn bij een voetreflexoloog van de beroepsvereniging VNRT.

540 cliënten hebben de praktijkruimte, informatievoorziening, de behandeling, de therapeut en algemene indruk beoordeeld. Wat is hun indruk en ervaring?

De schaal die gebruikt is om te scoren is: zeer negatief – negatief – neutraal – positief – zeer positief

 

De praktijk

 

De toegankelijkheid (entree, verlichting, verdieping) en bereikbaarheid (is het bereikbaar met OV, kun je dichtbij parkeren, makkelijk te vinden) werd door gemiddeld 55% van de clienten als positief beoordeeld en 40% als zeer positief. Waarbij het belangrijkste genoemde nadeel is, dat een praktijk op de 1e verdieping of hoger ligt.

 

Meer dan 65% van de clienten zijn zeer positief over praktijkruimte, zoals over de privacy, de sfeer, hygiene en de gebruikte materialen.

Grafiek 1: het merendeel is bij de voetreflexoloog terecht gekomen via mond tot mond reclame. Op de 2e plaats staat de website.

 

De bereikbaarheid van de praktijken is goed, 49% is zeer positief en 45% positief. Met name het snelle communiceren via what’s app wordt erg gewaardeerd!

 

Het eerste consult

 

Als je voor een eerste consult komt, is het belangrijk dat het behandeldoel, de reacties die kunnen optreden en het behandelplan wordt besproken. Uit het onderzoek blijkt dat meer dan 98% van de clienten hier positief tot zeer positief over is.

Grafiek 2: Wat betreft de informatievoorziening ligt er een uitdaging: het bestaan van een klachtenreglement mag vaker genoemd worden tijdens het eerste gesprek.

 

 

Uit de bovenste 2 diagrammen blijkt dat men positief tot zeer positief is over de ervaring en het resultaat.

Een opsteker voor de Voetreflexologie! Zie ook hieronder, maar liefst 30% geeft een 10 !!Deze mooie complimenten hebben wij ontvangen:

 

“Ze is meer dan een therapeut. Ze heeft een goed luisterend oor geeft je ook advies en geeft je positieve motivatie”

 

“Een zeer deskundig, professioneel en betrouwbaar mens met veel betrokkenheid naar de totale mens en de daarmee samenhangende duurzame behandelingen gericht op vitaliteit, welzijn en gezondheid!”

 

“Zij is in mijn ogen een zeer kundig en wijs therapeut, die haar kennis steeds uitbreidt door bijscholingen / nieuwe opleidingen te volgen. Haar holistische aanpak spreekt mij erg aan. ”

 

“Je voelt bij haar de passie voor haar beroep en de mens.”

 

“Heb er sinds een paar maand zeer goede ervaring mee en het vermindert mijn klachten aanzienlijk.”

 

“Zeer professioneel, kundig en heel bijzonder om ieder keer opnieuw te mogen ervaren wat het voor mijn gezondheid betekent.”

 

Wil jij ook Voetreflexologie ervaren? Loop je al langer met klachten rond waar je iets aan wilt doen? Aarzel niet en neem contact op voor een afspraak. Ik kan samen met je kijken wat ik voor je kan betekenen. Maar ook voor zomaar een fijne behandeling om te ontspannen ben je welkom!

Praktijkgegevens

Florisstraat 5, 4811 PW, Breda

06 22 86 96 74

info@carolienrijnkels.nl

 

Social Media

 

Algemene voorwaarden

KvK nummer 61567280